Privat nakkefoldsscanning?

Vidste du godt, at vi hos Lilleliv tilbyder nakkefoldsscanninger? Det gør vi blandt andet, fordi det ikke er alle gravide, der kan få en tid til scanningen på sygehuset, på et tidspunkt der passer ind i deres planer.

Andre gravide ønsker en mere personlig betjening, og de synes, at det er hyggeligt og trygt at møde den samme jordemoder eller sygeplejerske til alle scanninger hele graviditeten igennem. En del synes også at det er dejligt, at vi sætter lidt bedre tid af til scanningen og også har tid til at få taget et ekstra kig ind til fosteret med 3D og/eller 4D scanning. Hos Lille Liv bliver nakkefoldsscanningen til lidt mere end bare en risikoberegning.

Når du vælger en nakkefoldsscanning hos Lille Liv får du:

  • 2 sort/hvide billeder
  • En mail med 2D billeder og evt. små filmklip i 2D og 3D scanning uden lyd.
  • En rapport med risikoberegningen udregnet i samme program som hospitaler i både Danmark og resten af verden bruger.

 

Du er velkommen til at tage din familie med til scanningen, så de kan se dit barn på den store skærm.

Inden nakkefoldsscanningen bør du få foretaget en doubletest (blodprøve) på hospitalet. Det giver det mest sikre screeningsresultat for trisomi 21, 18 og 13 når doubletest og nakkefoldsscanning kombineres.

En nakkefoldsscanning hos Lilleliv koster 900kr og tager 20-30 minutter.

Husk at der altid skal bestilles tid til en nakkefoldscanning.