Stor 3D/4D/ HD live scanning

Hos Lille Liv tilbyder vi 3D/4D/HD live scanning. Det er kun få klinikker som har HD live teknologi. Dette er en ny dimension af ultralyd, der giver mere dybde, skarpere billeder og afslører finere og mindre detaljer end man tidligere har set. Scanningen er baseret på en ny teknologi, hvor man simulerer en bevægelig lyskilde, som kan lyse ind på barnet fra alle vinkler.  Billederne vil virke mere naturlige og realistiske end ved en standard 3D/4D scanning. Det giver jer som par, en bedre forståelse for hvad vi ser på billederne.

Lilleliv.dk tilbyder 3D/4D/HD live scanning til laveste pris.

I en stor 3D/4D scanning udført bedst mellem 26-30 uger får du:

 • Ca 30 minutters scanning med mulighed for gratis omscanning hvis det ikke lykkes første gang. (Der er afsat 40-45 minutter til det hele inkl rapport, print af billeder, afslutning af DVD m.m.)
 • En gennemgang af babys position, moderkagens placering og køns bestemmelse fra 14 fulde uger hvis dette ønskes.
 • Mål af hoved, mave og lårben.
 • Rapport med mål og vægt på fostret, (fosterlængde kan ikke måles)
 • En mail med 2D/3D/HD live billeder samt små 4D filmklip med babys bevægelser. (der er ikke lyd på disse klip)
 • En DVD med hele skanningen optaget på DVD, inkl. lyd med sonografens tale.
 • 4 S/H billeder på det almindelige ultralydpapir (Må IKKE lamineres).
 • 4  farve fotoprint.
 • Man kan 3D/4D scanne igennem næsten hele graviditeten, men vi anbefaler 3D scanning fra 24-30 uger. De bedste billeder opnås ved scanning i graviditetsuge 26. til 30, da baby nu har fået mere sul på kroppen, mere personlige træk, og der stadig er rigeligt med fostervand. En 3D scanning er et billede skabt af ultralyd, som foretages abdominalt (udvendigt). Ved hjælp af denne teknologi kan man fremkalde et realistisk billede af baby. Billedet kan vise tydelige træk af babyens ansigt og dens grimasser. Man kan somme tider være heldig at få tydelige billeder af  hænder og fødder. Vi lokaliserer moderkagen og laver kønsbestemmelse fra 14 fulde uger, hvis I ønsker dette. Ved at tage flere billeder i sekundet, kan man skabe en filmsekvens af babyen som man kalder 4D.
 • Formålet er, at komme hjem med et billede af den lille ny, som man kan dele med venner og familie, billederne bliver sendt på en mail så du hurtigt kan oplade billeder og videoer til e-mails eller på sociale medier som Facebook og Twitter.
 • For at få gode billeder af babys ansigt, er der en række forhold, der skal tages højde for. Barnet skal dreje hovedet fremefter, og der skal være en vis mængde fostervand foran ansigtet. Hvis der ikke er tilstrækkeligt med fostervand foran ansigtet, vil billederne blive utydelige.
  Er moderkagen placeret foran barnets ansigt, på livmoderens forvæg, kan den også påvirke billedets kvalitet. Overvægt hos den gravide spiller også ind på resultatet. Hvis moderkagen ligger på forvæggen bør man senest få foretaget scanningen ved fulde 28 uger
 • Hos ca. 5% lykkes det ikke at lave gode billeder ved første scanning, og vi giver billedgaranti. Hvis det ikke lykkes at få et billede af babys ansigt enten forfra eller fra siden, giver vi dig tid til en gratis omscanning.

Husk der skal altid bestilles tid til en stor 3D/4D scanning.

Vi glæder os til at scanne dig. Tag din familie, venner med!

Tryghed, vished, samhørighed er vores mål.