This page is also available in: English

 

Det er muligt at komme til drop-in scanning i LilleLivs tre afdelinger i : København, Hvidovre og  Lyngby. Vi opfordrer dig til at bestille tid på www.lilleliv.dk, da vi så bedre kan planlægge og undgå lang ventetid for dig.

En 3D/4D scanning varer ca 30 minutter og udføres bedst mellem 26-30 uger (+/-2 uger). Her får du:

 • ca. 20-25 minutters scanning. (Der er sat 30 minutter af til hele scanningen inkl. rapport. print af billeder m.m.)
 • En gennemgang af babys position, moderkagens placering og kønsbestemmelse fra 14 fulde uger, hvis I ønsker det.
 • Mål af hoved, krop og lårben
 • Rapport med mål og vægt på fostret, (fosterlængde kan ikke måles)
 • En mail med 2D/3D/HD live billeder samt små 4D filmklip med babys bevægelser (der er ikke lyd på disse klip)
 • 4 S/H billeder på almindeligt ultralydspapir (må IKKE lamineres).
 • 4 fotoprint på alders/slidbestandigt papir.
 • Der er ikke inkluderet gratis omscanning. Hvis du ønsker det bør du overveje en 3D/4D/HD live scanning til 1.100 kr. Scanningen varer 40-45 minutter.
 • Man kan 3D/4D scannes igennem hele graviditeten, men vi anbefaler 3D scanning fra 26-30 uger (+/- 2uger). De bedste billeder opnås ved scanning i graviditetsuge 26+ til 30+, da baby nu har fået mere sul på kroppen, mere personlige træk, og der stadig er rigeligt med fostervand.
 • En 3D scanning er et billede skabt af ultralyd, som foretages abdominalt (udvendigt på maven). Ved hjælp af denne teknologi kan man fremkalde et realistisk billede af baby. Billedet kan vise tydelige træk af babyen, grimasser og endda udtryk. Man kan somme tider være heldig at få tydelige billeder af hænder og fødder. Vi lokaliserer moderkagen og laver kønsbestemmelse fra 14 fulde uger, hvis I ønsker dette. Ved at tage flere billeder i sekundet, kan man skabe en filmsekvens af babyen som man kalder 4D. Formålet er at komme hjem med et billede af den lille ny, som man kan dele med venner og familie. Vi sender billeder og videoklip på mail så du hurtigt kan oplade billeder og videoer til e-mails eller på sociale medier som Facebook og Instagram.
  For at få gode billeder af babys ansigt, er der en række forhold, der skal tages højde for. Barnet skal dreje hovedet fremefter, og der skal være en vis mængde fostervand foran ansigtet. Hvis der ikke er tilstrækkeligt med fostervand foran ansigtet, vil billederne blive utydelige.
  Er moderkagen placeret foran barnets ansigt, på livmoderens forvæg, kan den også påvirke billedets kvalitet. Overvægt hos den gravide spiller også ind på resultatet.

Vi glæder os til at scanne dig. Tag din familie, venner med!

Tryghed, vished, samhørighed er vores mål.

Categories: Normale scanninger