This page is also available in: English

Du får 2 S/H billeder, en mail med 2D billeder, små filmklip i 2D og evt. 3D/4D scanning uden lyd, en rapport med risikoberegning vha. Astraia programmet (bruges på hospitaler i både Danmark og resten af verden til nakkefoldsscanninger og misdannelsesscanninger). Du er velkommen til at tage din familie med og se dit barn på en stor skærm. Det giver tryghed, vished og samhørighed.

I må gerne optage barnets hjertelyd og tage ekstra billederne med jeres mobil telefoner.

Risikoberegningen kan kun foretages hvis man har et internationalt certifikat og det rigtige software til beregningen. Sådan et certifikat skal fornys hvert år og klinikken besidder det naturligvis.

Vi anbefaler kraftigt at du får lavet en doubletest som tages fra 9 uger til 13 uger og 6 dage. En kombination af doubletest og nakkefoldsscanning giver et mere sikkert screeningsresultat for trisomi 21, 18,13.

En nakkefoldsscanning kan udføres fra 11+4 til 13+6 uger.

NB: Husk der skal altid bestilles tid pr. telefon til en nakkefoldsscanning, den kan ikke bestilles over hjemmesiden, og drop-in er ikke muligt ved denne type scanning.

Hvorfor skal man vælge en privat nakkefoldsscanning i stedet for den gratis scanning på sygehuset?

Nogle vælger privat scanning fordi de ikke kan få tid på sygehuset på det tidspunkt som de ønsker sig.

Mange vælger det hos os fordi de ønsker en mere personlig betjening, ønsker at se fosteret i 3D/4D/HD live scanning, og få mere ud af scanningen end bare en risikoberegning.

Categories: Specielle scanninger